BEDAK COMPACT ( BEDAK MUKA )

 Anda mencari produk yang tiada paraben dalam kosmetik anda??? saya cadangan BEDAK COMPACT dari Ana EDAR. Bertekstur halus dengan perlindungan UVA/UVB. Kehalusannya memudahkan anda meratakannya pada wajah anda untuk kelihatan lebih rata dan licin.


KANDUNGAN
Bedak Kompek Ana diperkaya dengan ekstrak manggis, gamat, Vitamin E dan minyak zaitun dan gamat. Kandungan gamat dapat membantu merawat masalah ringan kulit jika diamalkan selalu, manakala Vitamin E dapat membantu membekalkan nutrien untuk kulit anda. Ekstrak manggis pula adalah kaya dengan anti oksidan dan dapat membantu memelihara kulit daripada anasir radikal bebas yang merosakkan.BEDAK-KOMPEK-1


KEISTIMEWAAN
Sebagai menepati hasrat syarikat untuk mengedar produk yang halal, selamat dan bermutu, formulanya bebas dari paraben dan bahan kimia yang tidak suci dan / atau berbahaya. Ini bermakna bedak kompek ini boleh digunakan semasa solat.
Hanya satu warna dapat dipadankan dengan semua tona kulit!

lagi gojes kalau diambil bersama sama lipstik 05Bertambah-tambah gojes! nak dekat bulan Syawal nanti mesti kena lagi gojes!!
Ingin dapatkannya??

013 7374 958/013 7065 178

Kami pengedar jus qaseh di kota tinggi